Στηρίζουμε και Ψηφίζουμε  ΔΗ.ΣΥ.Ε. 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΤΑΠ  9 έως 13 ΜΑΪΟΥ 2022

ΔΗ.ΣΥ.Ε – Επιλογή Ευθύνης και Προοπτικής 

Ενώνουμε τους εργαζόμενους και υπερασπιζόμαστε τα εργασιακά μας δικαιώματα

Συνάδελφοι,

Η  συμμετοχή μας στις εκλογές του Συλλόγου μας είναι απαραίτητη και η επιλογή  μας είναι κρίσιμη διότι θα σηματοδοτήσει την πορεία του ΣΕΤΑΠ, στη δύσκολη, αδιαμόρφωτη και πολυσύνθετη εποχή που βιώνουμε.

Επιλέγουμε ξεκάθαρα και δίνουμε  συνέχεια και  προοπτική, σε έναν δυναμικό  και διεκδικητικό  ΣΕΤΑΠ που:

  • αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις αγωνίες  των εργαζομένων,
  • είναι ασπίδα προστασίας για τα εργασιακά μας δικαιώματα,
  • αποτελεί ανάχωμα απέναντι στην εργοδοτική βαρβαρότητα, σε όσους επιχειρούν να σχεδιάσουν για εμάς χωρίς εμάς,
  • διεκδικεί με σχέδιο και επιμονή την ενεργή συμμετοχή μας στο σήμερα και  το αύριο της Τράπεζας.

Γυρίζουμε την πλάτη μας και ξεπερνάμε:

  • την εσωστρέφεια,
  • τις εμμονές των προσωπικών αδιεξόδων  και
  • τον άκρατο φθηνό λαϊκισμό

Αλίμονο εάν σήμερα επιλογή μας είναι ο αυτοεγκλωβισμός   στη  μιζέρια, την  ασύστολη συκοφαντία  και τη συνακόλουθη  αδράνεια. Αλίμονο σε όσους εναγωνίως το επιδιώκουν αναζητώντας  με κάθε αθέμιτο μέσο τη χαμένη καρέκλα τους όντας έρμαιο  των ακυρωμένων ματαιοδοξιών τους.  Δεν το θέλουμε,  δεν μας χαρακτηρίζει, δεν έχουμε την «πολυτέλεια» να αναλωνόμαστε σε τέτοιου είδους αήθεις αντιπαραθέσεις.

Είναι συνειδητή επιλογή μας να εστιάζουμε στα σοβαρά θέματα και να μη δίνουμε χώρο στις μικρότητες και τις αθλιότητες. Αντίπαλός μας είναι οι επιλογές και οι πρακτικές  της Διοίκησης και όχι η υπαρξιακή αγωνία κάθε  Φιλικής Συνεργασίας.  

Επιζητούμε την κριτική σκέψη και  τη  συνδικαλιστική πρόταση  και όχι την κριτική  Ελληνικής κουζίνας και το μενού  εστιατορίων.

Η ΔΗΣΥΕ ανανεωμένη και ώριμη, υπεύθυνη και αποφασιστική, με αισιοδοξία και αγωνιστική διάθεση, με ειλικρίνεια και εντιμότητα, πάντα μαζί και δίπλα με όλους τους συναδέλφους, θα συνεχίσει να αποτελεί τον πυλώνα της  διεκδικητικής  συνέχειας και της δημιουργικής πορείας του ΣΕΤΑΠ.

Ζητούμε τη ψήφο όλων των συναδέλφων, γιατί πιστεύουμε στις δυνάμεις μας, γιατί έχουμε αποδείξει ότι τιμούμε τη διαχρονική εμπιστοσύνη των συναδέλφων, με υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα και αποκλειστικό γνώμονα τα συλλογικά δικαιώματα.

Ξέρουμε, Θέλουμε, Μπορούμε   

Στηρίζουμε και Ψηφίζουμε  ΔΗΣΥΕ 

Ισχυρή ΔΗ.ΣΥ.Ε. σημαίνει ισχυρός ΣΕΤΑΠ