Καθολική Συμμετοχή – Ιστορική Νίκη

Μήνυμα εμπιστοσύνης, ευθύνης και συνέχειας

Συνάδελφοι,

Ολοκληρώθηκαν τη Παρασκευή 13.05.2022, οι αρχαιρεσίες του Σ.Ε.Τ.Α.Π. με καθολική συμμετοχή των μελών από κάθε γωνιά της χώρας, η οποία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αγγίζοντας το ποσοστό του 90%, σε μόλις 4 ημέρες! Το γεγονός αυτό, επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά, πως το Σωματείο και τα μέλη του, διέπονται από μια συνδικαλιστική κουλτούρα και νοοτροπία, που αναμφίβολα ξεχωρίζει στο χώρο των Τραπεζών.

Οι συνάδελφοι, επέλεξαν με την μαζική τους στήριξη και ψήφο, να δώσουν καθαρή εντολή και να οδηγήσουν στην ιστορική ΝΙΚΗ, με ποσοστό 63%, την μεγάλη δημοκρατική παράταξη της ΔΗ.ΣΥ.Ε., προκειμένου να διαχειριστεί τις προκλήσεις και τα ζητήματα της επόμενης ημέρας.

Στην ΔΗ.ΣΥ.Ε. είμαστε υπερήφανοι, για την αναγνώριση και επιβράβευση του έργου μας. Συμπορευθήκαμε με θέσεις σε έναν αξιοπρεπή και ηθικό αγώνα, επιλέγοντας συνειδητά να απέχουμε από φθηνούς λαϊκισμούς και συκοφαντίες, καταφέρνοντας με αυτή μας τη στάση να κάνουμε συμμέτοχους τη συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων μας.

Η ΔΗ.ΣΥ.Ε. ανανεωμένη και ώριμη, υπεύθυνη και αποφασιστική, με αισιοδοξία και αγωνιστική διάθεση, με ειλικρίνεια και εντιμότητα, πάντα μαζί και δίπλα με όλους τους συναδέλφους, θα συνεχίσει να αποτελεί τον πυλώνα της διεκδικητικής συνέχειας και της δημιουργικής πορείας του Σ.Ε.Τ.Α.Π.

Το κεντρικό μας σύνθημα, ΙΣΧΥΡΗ ΔΗΣΥΕ – ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΤΑΠ, έγινε πράξη και η επόμενη μέρα απέναντι στα σχέδια συρρίκνωσης της Τράπεζας, στην υπογραφή νέας Επιχειρησιακής ΣΣΕ και στην διαχείριση της δυστοπικής καθημερινότητας, μας βρίσκει πιο αποφασισμένους και δυνατούς.

Ευχαριστούμε για την έμπρακτη στήριξη σας, είμαστε για όλους, θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη σας.

Είναι ώρα ευθύνης, συνέχειας και προοπτικής.