ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 1η ΜΑΗ

Σας καλούμε να συμμετέχετε μαζικά στις πρωτομαγιάτικες απεργιακές συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται αύριο, Τρίτη 1η Μαΐου 2018, σε όλη τη χώρα.

Στην Αθήνα, η απεργιακή συγκέντρωση των ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου Αθήνας θα γίνει στις 11:00 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Ενωμένοι, αγωνιζόμαστε για σταθερή και πλήρη εργασία για όλους, δίκαιο και βιώσιμο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, συντάξεις, παροχές, ελεύθερη συνδικαλιστική δράση, σεβασμό στους δημοκρατικούς θεσμούς, στα εργατικά δικαιώματα και τις εργασιακές κατακτήσεις.

Αγωνιζόμαστε για ειρήνη, δημοκρατία, δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια, ισότητα, εργασιακά δικαιώματα.

Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, ολόκληρη η ελληνική κοινωνία, τα τελευταία χρόνια της  κρίσης και των μνημονίων, δοκιμάζονται σκληρά και βάναυσα με τα προβλήματα να παραμένουν τεράστια και οι προκλήσεις να είναι πολυσύνθετες και μεγάλες.

Αυτή την ιστορική μέρα της 1ης Μάη, ενώνουμε τη φωνή μας με όλους εκείνους που παλεύ­ουν ενάντια στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, στις αδικίες, στις διακρίσεις, στην κατακρή­μνιση δημοκρατικών, εργασιακών, οικονομικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

Στις βάρβαρες και αδιέξοδες πολιτικές, η απάντηση είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ, ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.

Καλούμαστε όλοι να δώσουμε μαζικό αγωνιστικό παρόν στο κάλεσμα των συνδικάτων, την Τρίτη 1η Μάη.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 11ΠΜ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ