Οι εργαζόμενοι έστειλαν μήνυμα εμπιστοσύνης και ενότητας

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Ολοκληρώθηκαν στην Θεσσαλονίκη στις 05.05.2018, με μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή εκατοντάδων συναδέλφων από όλη την Ελλάδα, τα Κατ/ματά και τις Κεντρικές Υπηρεσίες, οι εργασίες της τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΤΑΠ.

Οι συνάδελφοι, συζήτησαν και αποφάσισαν στέλνοντας μήνυμα εμπιστοσύνης, ενότητας και προοπτικής, στηρίζοντας απόλυτα το έργο, τις θέσεις και τις προτάσεις του ΣΕΤΑΠ.

Έτσι λοιπόν ενέκριναν με μεγάλη πλειοψηφία τα πεπραγμένα και τον συνολικό Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό του Συλλόγου μας.

Θέλουμε ως παράταξη, να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που μας στήριξαν κατά την διάρκεια των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης και καλούμε όλους τους εργαζόμενους δημοκρατικά και υπεύθυνα να συνεχίσουν να στηρίζουν κριτικά το έργο του ΣΕΤΑΠ.

Δεσμευόμαστε ότι, με συναίσθηση των προκλήσεων που έχουμε μπροστά μας, με αίσθημα ευθύνης και αποφασιστικότητα, θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη όλων σας, έχοντας πάντα ως πρώτη μας προτεραιότητα ένα καλύτερο και ασφαλέστερο μέλλον για ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους στην Τράπεζα.