Ισχυρή εντολή αλλά και μεγάλη ευθύνη

Οι συνάδελφοι συμμετέχοντας μαζικά στις εκλογές του ΣΕΤΑΠ, έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στην ΔΗ.ΣΥ.Ε. και την ανέδειξαν για μία ακόμη φορά και με μεγάλη διαφορά, πρώτη δύναμη με ποσοστό 53,6%.

Η ΔΗ.ΣΥ.Ε. αύξησε σημαντικά το ποσοστό της κατά 16,3% σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκλογές και αναδείχτηκε αυτοδύναμη στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΤΑΠ.

Με την επιλογή τους οι συνάδελφοι αξιολόγησαν θετικά το σημαντικό απολογισμό έργου της προηγούμενης θητείας που φέρει τη σφραγίδα της ΔΗ.ΣΥ.Ε. αλλά και τις προγραμματικές θέσεις μας για την επόμενη μέρα.

Πιο αναλυτικά, τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα του εκλογών του ΣΕΤΑΠ έχουν ως εξής:

  1. ΔΗΣΥΕ: 53,6%
  2. ΔΑΚΕ: 26,9%
  3. ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: 9,5%
  4. ΕΣΑΚ: 7,30%
  5. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ: 2,5%

Η νέα δυναμική της ΔΗ.ΣΥ.Ε. αυξάνει τις ευθύνες μας και αποτελεί ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΤΟΛΗ να προχωρήσουμε αποφασιστικά και μαζί με όλους τους συναδέλφους σε μια κοινή πορεία συστράτευσης με ξεκάθαρο στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι στις πολλές προκλήσεις που είναι μπροστά μας.

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους μας για την εμπιστοσύνη τους και δεσμευόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε ως δύναμη ευθύνης και προοπτικής για το παρόν και το μέλλον που αξίζει σε όλους μας.