ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΦΑΠΑΞ –ΔΗΣΥΕ: Με Αίσθημα Συνέπειας Και Ευθύνης

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Είμαστε μπροστά σε μια ακόμη εκλογική διαδικασία του Ταμείου Εφάπαξ. Στις 05 & 06 Φεβρουαρίου, οι συνάδελφοι μέλη του Ταμείου μας, θα κληθούν να ψηφίσουν για την ανάδειξη των νέων οργάνων.

Η ΔΗΣΥΕ διεκδικεί για μια ακόμη φορά την ψήφο των συναδέλφων, νιώθοντας υπερήφανη, γιατί κάτω από εντελώς αντίξοες και δυσμενείς συνθήκες, μετά το κλείσιμό της ΑΤΕ, συνέχισε να υπηρετεί και να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των συναδέλφων με τον καλύτερο τρόπο.

Ειδικότερα θυμίζουμε το έργο του απερχόμενου Δ.Σ. στο οποίο η ΔΗΣΥΕ είχε την πλειοψηφία και την ευθύνη της θέσης του Προέδρου:

-αποδώσαμε επιπλέον 12% του εφάπαξ στα μέλη μας, αυξάνοντας την συνολική απόδοση στο 99% του αρχικού δικαιούμενου εφάπαξ βοηθήματος,

-αξιοποιήσαμε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα αποθεματικά μας,

-αξιοποιήσαμε μέσω διαδικασίας Διεθνούς Δημόσιου Διαγωνισμού το μεγάλο περιουσιακό μας στοιχείο, το ακίνητο της Κριεζώτου,

-συνεχίσαμε την πετυχημένη πολιτική όλων των προηγούμενων Διοικήσεων στα οποία η ΔΗΣΥΕ είχε την ευθύνη του Προέδρου και τα οποία ικανοποίησαν απόλυτα επί σειρά ετών τις προσδοκίες των συναδέλφων.

Θεωρούμε ότι και στις προσεχείς εκλογές, οι συνάδελφοι έχοντας μνήμη και κρίση θα μας τιμήσουν και πάλι με την ψήφο τους, αναδεικνύοντας τη παράταξη μας πρώτη δύναμη, προκειμένου να συνεχίσουμε με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης το δύσκολο έργο της υπεράσπισης των συμφερόντων του Ταμείου προς όφελος των μελών μας.

Η ΔΗ.ΣΥ.Ε. κατέρχεται στις εκλογές με τους ακόλουθους υποψηφίους:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΦΑΠΑΞ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1. ΓΟΥΒΑΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

2. ΖΑΜΠΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

3. ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

4. ΛΑΙΝΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

5. ΣΑΚΑΡΟΣ ΜΗΝΑΣ

6. ΣΚΟΥΛΙΚΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ(ΧΑΡΗΣ)

7. ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΟΥ-ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΣΟΦΙΑ

8. ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΩΜΑΣ

9. ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1. ΚΑΥΚΑ ΟΛΓΑ

2. ΜΟΚΟΥ ΕΛΕΝΗ

3. ΜΠΟΥΡΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

4. ΝΕΦΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5. ΠΕΡΣΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

6. ΡΟΥΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ