Αποχαιρετούμε με βαθιά οδύνη την σύντροφο και συνάδελφο Φώφη

Αποχαιρετούμε με βαθειά οδύνη την σύντροφο και συνάδελφο Φώφη

Είναι μια συντριπτική απώλεια ο θάνατός της. Για τη χώρα και για τη δημοκρατική παράταξη, την οποία υπηρέτησε με τόση δύναμη, πάθος και αυταπάρνηση και στην οποία τόσο ανεκτίμητα συνεισέφερε και πρόσφερε, σε εποχές δύσκολες.

Είναι μια συντριπτική απώλεια ο θάνατός της για την οικογένεια των τραπεζοϋπαλλήλων, για εμάς που είχαμε το προνόμιο να την ζήσουμε από κοντά και να γνωρίσουμε το ήθος, την αξιοπρέπεια, το θάρρος, την εργατικότητα, την αγωνιστικότητα με την οποία μάχονταν για τις ιδέες της και για την ουσία της Πολιτικής στην οποία τόσο βαθιά πίστευε: τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων.

Πρωτίστως, είναι μια συντριπτική απώλεια για την οικογένειά της, τα τρία παιδιά της, τον σύζυγό της, την αδερφή της. Στεκόμαστε δίπλα τους αυτή τη στιγμή πένθους, με αγάπη και σεβασμό.

Αποχαιρετούμε συντετριμμένοι μια μεγάλη αγωνίστρια της ζωής, της Δημοκρατίας και της Πολιτικής, που έφυγε τόσο πρόωρα, τόσο άδικα.

Το προσωπικό της παράδειγμά προσφέρει ήδη έναν ισχυρό συμβολισμό στην πολιτική ζωή του τόπου και αποτελεί παρακαταθήκη και μέτρο σύγκρισης για όλους. Η διαδρομή της θα μας εμπνέει, θα φωτίζει τον δρόμο μας, στο παρόν και στο μέλλον.

Φώφη, η μνήμη σου θα είναι για πάντα στην καρδιά μας, στη σκέψη μας και στους αγώνες μας, οδηγός της δράσης μας.

Αντίο Φώφη.

ΔΗ.ΣΥ.Ε. ΤΡΑΠΕΖΩΝ