Λαχειοφόρος αγορά της ΔΗΣΥΕ – Ταξίδι στη ΡΩΜΗ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Στις μέρες μας, η έντονη συνδικαλιστική εκπροσώπηση και παρέμβαση είναι πιο αναγκαίες από ποτέ. Στην ΔΗΣΥΕ ΑΤΕ – Πειραιώς, προσπαθούμε να στεκόμαστε μονίμως και διαρκώς πλάι στον κάθε συνάδελφο, σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας. Δυστυχώς όμως, η συντήρηση της ιστοσελίδας μας και οι επισκέψεις μας στους χώρους δουλειάς, ξεπερνούν κατά πολύ τις προσωπικές μας οικονομικές δυνατότητες.

Για τον λόγο αυτό, στην παράταξη πήραμε την πρωτοβουλία να διεξάγουμε, την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018, Μεγάλη Κλήρωση για την οικονομική μας ενίσχυση και ζητούμε από συναδέλφους και φίλους την συμπαράσταση τους με την αγορά λαχνών.

Πιστεύουμε ότι, ανεξάρτητα από τον Σύλλογο που μπορεί να ανήκει ο κάθε συνάδελφος ή την παράταξη που υποστηρίζει, η αναγνώριση και η εκτίμησή για τη συνδικαλιστική μας παρέμβαση θα εκφραστεί και με την αγορά λαχνών. Σας καλούμε λοιπόν να ενισχύσετε τον αγώνα μας, εξασφαλίζοντάς μας έτσι την οικονομική δυνατότητα να συνεχίσουμε.

Τα δώρα των λαχνών

1ος Λαχνός: Ένα ταξίδι 4 ημερών στη Ρώμη, για δύο άτομα, που καλύπτει αεροπορικό εισιτήριο και διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο (4 αστέρων) με πρωινό.

2ος Λαχνός: Ένα επώνυμο tablet.

Λαχνοί και Κλήρωση

Στη λαχειοφόρο αγορά που επιχειρούμε κερδίζουν δύο λαχνοί. Οι τυχεροί θα προκύψουν μετά από Ανοιχτή Κλήρωση, παρουσία δικηγόρου, στα γραφεία του Συλλόγου (Αμερικής 10, ΤΚ 101 76), την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018 και ώρα 16:30.

Ο κάθε λαχνός τιμάται 3 ευρώ και θα διακινηθεί Ταχυδρομικά στο Δίκτυο Κατ/μάτων. Τυχόν αδιάθετοι λαχνοί παρακαλούμε να μας επιστραφούν (Αμερικής 10, 106 71) με υπηρεσιακή αλληλογραφία.

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα αναρτηθούν άμεσα την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018, στην ιστοσελίδα της ΔΗΣΥΕ (www.disye.gr), ενώ θα εξεταστεί και η δυνατότητα livestreaming.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Η Γραμματεια της ΔΗΣΥΕ ΑΤΕ-Πειραιώς